29 d’oct. 2011

LA SALA,Vilanova i la Geltrú.

MÉS ENLLÀ DE CUMELLA. 
Ceràmica Contemporània
Del 21 d’octubre al 4 de desembre de 2011
L’exposició Més Enllà de Cumella parteix d’una anàlisi de la creació ceràmica contemporània que permet mostrar la riquesa creativa d’aquest llenguatge a l’actualitat.
La mostra està articulada en dos àmbits que garanteixen fer un recorregut exhaustiu per l’obra de reconeguts creadors contemporanis que sobresurten per la seva singularitat i valor artístic.
El primer d’aquests espais ubicat a la Biblioteca Museu Víctor Balaguer centra l’anàlisi en obra de la segona meitat del segle XX, fent especial atenció a l’obra del reconegut creador Antoni Cumella.
El segon espai de reflexió, ubicat al Centre d’Art Contemporani La Sala, ofereix una visió àmplia de les obres d’artistes vinculats a International Academy of Ceramics organització internacional que vetlla pel reconeixement i els interessos dels ceramistes.
Montserrat Altet, Maria Bofill, Joan Carrillo, Carme Collell, Teresa Gironès, Mia Llauder, Madola, Maria Teresa Capeta, Joan Serra, Carles Vives, Isabel Barba Formosa, són els artistes que ompliran La Sala amb un discurs ceràmic, que va des de treballs escultòrics, a propostes més formals amb una intencionalitat rellevant, a aquelles que utilitzen alguna aportació estètica d’un altra tècnica.
 Cahos de Ohs

 
 Joan Serra